Reparation af sejl forlænger levetiden

Reparation af sejl forlænger levetiden markant

Reparation af sejl giver lang levetid

Et nyt sejl kommer ikke gratis – Derfor er der rigtig god økonomi i at foretage reparation af sejl samt vedligehold, for at forlænge levetiden. Og selvom moderne sejl er hårdføre, kan der stadig opstå skader såsom flænger, slidte UV-solkanter mm.

Det er vigtigt at få repareret skaden så hurtigt som muligt. Små skader er nemlig hurtige at udbedre, da de ofte findes omkring syninger. Venter du for længe, risikerer du, at selv den mindste skade kan vokse og munde ud i en omfattende reparation, der kræver udskiftning af baner eller i værste fald et helt nyt sejl.

Vi har stor erfaring med reparation af sejl

Hos Friluft Service har vi mange års erfaring med udbedring af skader og vedligeholdelse af sejl. Vores dygtige tekstilingeniør kan både hjælpe med montering af ekstra reb eller sejlpinde, udskiftning af UV-kanter og selvfølgelig flænger i alle typer sejl og canvas.

Selvom vi har stort fokus på kvalitet, får du udført din reparation til en særdeles fair pris. Vi holder nemlig bevidst vores priser i den lave ende, så du jævnligt kan få efterset dit udstyr med god samvittighed.

Vi foretager også reparation af kaleche til båd samt sprayhoods.

Slip for bøvlet med transporten af sejlet

Bor du ikke på Sjælland, eller vil du bare gerne slippe for bøvlet med at transportere dit sejl, er du velkommen til at benytte dig af vores landsdækkende service, hvor vi henter og bringer dit sejl for 165 pr. vej.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10