Reparation af kaleche til båd

Reparation af kaleche til båd

Hold på varmen med en reparation af kaleche til båd

Efter et år eller to på vandet, er de fleste bådkalecher blevet mærket af vind og vejr. De trænger derfor til en grundig gennemgang, og ofte også en reparation.

Hos Friluft Service har vi stor erfaring med reparation af kaleche til båd og vedligehold af alle former for kalecher, bompresenninger, sprayhood, sejl mm. For bådkalecher drejer det sig typisk om udskiftning af lynlåse og ruder eller reparationer på sømme og tråde, men skulle der være andre skader, klarer vi også nemt det.

Syning af kaleche til båd – Vi reparerer og forstærker syningerne

Er sømmene begyndt at gå op på dit sprayhood eller kaleche, og trænger der vand ind? Så er tiden nok kommet til en reparation og gennemgang/ Syning af kaleche til båd.

En investering i en ny bådkaleche kan nemlig sagtens være en dyr fornøjelse, og du kan spare en del på at få efterset og repareret den nuværende hos os.

Vi gennemgår alle syninger på vores professionelle værksted, og foretager eftersyning af sømmene, så kalechen fremstår både solid og præsentabel til næste tur på vandet. Du kan få kalechen repareret og eftersyet alle steder i landet både Jylland, Sjælland og Fyn – Vi henter og leverer gerne.

Reparation af kaleche til båd samt modificering

Har du ønsker om ændringer til din kaleche, så du får mere lys ind i cockpittet, undgår træk eller andet, så kan vi sandsynligvis også hjælpe.

Vi varetager nemlig mange forskellige reparationer og forbedringer af alt lige fra teaterkulisser til militæruniformer.

Friluft Service blev grundlagt i 2010 og har haft stort fokus på kvalitet gennem alle årene. Vi gennemgår eksempelvis alle reparationer med vores erfarne tekstilingeniør, som sikrer at resultatet bliver tilfredsstillende.

Samtidig får du din reparation til en særdeles fair pris. Vi holder nemlig bevidst vores priser i den lavere ende, så du kan få efterset og vedligeholdt dit udstyr jævnligt med god samvittighed.

Vi foretager også kaleche rens, hvis din sprayhood eller kaleche kun trænger til en rensning og klargøring.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en reparation af din kaleche, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10