Reparation af kaleche til båd

Efter et år eller to på vandet, er de fleste bådkalecher blevet mærket af vind og vejr. De trænger derfor til en grundig gennemgang, og ofte også en reparation. Hos Friluft Service har vi stor erfaring med reparation og vedligehold af alle former for kalecher, bompresenninger, sprayhood, sejl mm. For bådkalecher drejer det sig typisk om udskiftning af lynlåse og ruder eller reparationer på sømme og tråde, men skulle der være andre skader, klarer vi også nemt det.

Har du ønsker om ændringer til din kaleche, så du får mere lys ind i cockpittet, undgår træk eller andet, så kan vi sandsynligvis også hjælpe. Vi varetager nemlig mange forskellige reparationer og forbedringer af alt lige fra teaterkulisser til militæruniformer.

Friluft Service blev grundlagt i 2010 og har haft stort fokus på kvalitet gennem alle årene. Vi gennemgår eksempelvis alle reparationer med vores erfarne tekstilingeniør, som sikrer at resultatet bliver tilfredsstillende. Samtidig får du din reparation til en særdeles fair pris. Vi holder nemlig bevidst vores priser i den lavere ende, så du kan få efterset og vedligeholdt dit udstyr jævnligt med god samvittighed.

Har du brug for en reparation af din kaleche, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Kontor: +45 32 20 22 20

Mobil: +45 27 57 70 10