Telt reparation samt reparation af fortelt

Reparation af fortelt sikrer lang levetid

Reparation af fortelt til en fornuftig pris

Hos Friluft Service har vi hjulpet utallige campister med telt reparation og reparation af fortelt. Vi foretager blandt andet udskiftning af lynlåse, vinduer og fluenet, oversyning af tag, nedskæring af fortelt samt reparation af græskant, markiser og gulvtæpper til fortelt.

Har du ekstraordinære ønsker eller behov, så kan vi sandsynligvis også hjælpe med det. Vi varetager nemlig mange alsidige opgaver lige fra teaterkulisser til militæruniformer.

Reparation af fortelt til en god pris

Friluft Service er en familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt i 2010.

Vi har stort fokus på kvalitet og gennemgår således alle reparationer med vores erfarne tekstilingeniør, som sikrer at resultatet bliver tilfredsstillende.

En telt reparation sikrer teltet i fremtiden

Alle typer af telt reparation

Men det betyder ikke, at prisen er høj. Vi har bevidst holdt vores priser på et fornuftigt leje gennem alle årene, så du kan få repareret og plejet dit fortelt til en rimelig pris. På den måde kan du bedre forebygge skader og jævnligt vedligeholde dit udstyr.

Vi kan også foretage en imprægnering af telt. Denne behandling holder fugt og vand ude sommeren igennem.

Er teltet blevet godt beskidt af vind og vejr, kan vi iværksætte en vask af fortelt, som vil få forteltet samt andre typer af telte til at skinne igen.

Landsdækkende service i forbindelse med telt reparation

Har du ikke selv mulighed for at aflevere og afhente dit fortelt i forbindelse med en reparation, så hjælper vi gerne. Vi henter og bringer i hele landet for kun Kr. 165 pr. vej.

Skulle uheldet være ude, og du har brug for en teltreparation, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle hverdage mellem 8 og 16.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10