Reparation af fortelt

Hos Friluft Service har vi hjulpet utallige campister med at reparere og forny deres fortelte. Vores teltreparation inkluderer blandt andet udskiftning af lynlås, vinduer og fluenet, oversyning af tag, nedskæring af fortelt samt reparation af græskant, markiser og gulvtæpper til fortelt. Har du ekstraordinære ønsker eller behov, så kan vi sandsynligvis også hjælpe med det. Vi varetager nemlig mange alsidige opgaver lige fra teaterkulisser til militæruniformer.

Friluft Service er en familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt i 2010. Vi har stort fokus på kvalitet og gennemgår således alle reparationer med vores erfarne tekstilingeniør, som sikrer at resultatet bliver tilfredsstillende.

Men det betyder ikke, at prisen er høj. Vi har bevidst holdt vores priser på et fornuftigt leje gennem alle årene, så du kan få repareret og plejet dit fortelt til en rimelig pris. På den måde kan du bedre forebygge skader og jævnligt vedligeholde dit udstyr.

Har du ikke selv mulighed for at aflevere og afhente dit fortelt i forbindelse med en reparation, så hjælper vi gerne. Vi henter og bringer i hele landet til kun 125 kr. pr. vej.

Skulle uheldet være ude, og du har brug for en teltreparation, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle hverdage mellem 8 og 16.

Kontor: +45 32 20 22 20

Mobil: +45 27 57 70 10