Vask & reparation af sprayhoods

Din sprayhood bliver mærket af både vind, vejr og almindeligt brug. Der kan være spor af alger, mug, skimmel, saltkrystaller, insekter samt diverse skidt og snavs, som sætter sig i stoffet.

Der er flere gode årsager til at få din sprayhood renset. For det første bliver den fin og ren, og mere klar i farven. Og for det andet forlænger du sprayhood levetiden og slipper dermed for at skulle investere i en ny.

Hos Friluft Service tilbyder vi kaleche rens samt vask af alle former for sprayhood, bompresenninger, sejl, hynder og diverse overdækning.

Vi har mange års erfaring med specialvask og vedligehold af marinetekstiler og sørger for en effektiv, men skånsom vask, der efterlader din kaleche skinnende ren uden at belaste tekstilet.

Efter et år eller to på vandet, er de fleste bådkalecher/sprayhood’s blevet mærket af vind og vejr. De trænger derfor til en grundig gennemgang, og ofte også en reparation.

Hos Friluft Service har vi stor erfaring med reparation af sejl og sprayhood samt vedligehold af alle former for kalecher, bompresenninger mm.

Vi har stort fokus på kvalitet, men det betyder ikke, at prisen er høj. Vi har nemlig bevidst holdt vores priser i den lave ende af skalaen lige siden vores opstart i 2010, så du med god samvittighed kan betale dig fra professionel vask og vedligehold af dit udstyr.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10