Vores kaleche imprægnering holder farven!

En kaleche imprægnering giver en flot kaleche på båden

Kaleche imprægnering skaber en vandafvisende overflade

Imprægnering af bådkaleche

Mange bådejere glemmer desværre at imprægnere deres kaleche, og det er synd og skam. En kaleche imprægnering giver nemlig en meget flottere kaleche, der både holder farven og bliver mindre beskidt.

Med jævnlig imprægnering af bådkaleche forlænger du holdbarheden, og så skaber du selvfølgelig også en vandafvisende overflade, der nemt holder både regnvand og skumsprøjt ude.

Kaleche imprægnering af alle former for overdækning

Hos Friluft Service kan vi hjælpe med vask og imprægnering af alle former for bådkalecher, sprayhood, bompresenninger, sejl, bådhynder og diverse overdækning.

Har uheldet været ude, kan vi også foretage en reparation af kaleche til båd.

Vi er en familiedrevet virksomhed med stor erfaring inden for reparation og vedligeholdelse af bådudstyr og marineservice.

Landsdækkende Imprægnering af bådkaleche

Imprægnering af bådkaleche uden at sprænge budgettet

Imprægnering af bådkaleche til en fair pris

Hos os får du høj kvalitet til en fair pris. Vi har nemlig bevidst holdt vores priser på et rimeligt leje gennem alle årene, hvilket betyder, at du kan pleje og vedligeholde din kaleche jævnligt uden at sprænge budgettet.

Har du ikke selv mulighed for at aflevere din kaleche, presenning eller andet, henter og bringer vi gerne i hele landet for kun 165 kr. pr. vej. Du skal bare oplyse din adresse, indpakke din kaleche i plastik eller pap samt placere pakken et tørt sted.

Så sørger vi for at hente din kaleche snarest muligt og give den en professionel rens og imprægnering, så den bliver fin igen.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10