Om Os – Firma profil

Hvem er vi?

Friluft Service er en familiedrevet virksomhed som har eksisteret siden 2010 og vi har hjulpet utallige campister og bådejere med at reparere og forny deres kære hjem udenfor hjemmet. Vi satser på at kunne hjælpe jer i mange år endnu.

Alle opgaver vi modtager får højeste prioritet og bliver gennemgået i samråd med vores tekstilingeniør, så der ingen tvivl hersker om, hvordan vi skal udføre jeres opgave. Vores kunder kan bekræfte denne høje kvalitet.

Vi tror på proaktivitet og forebyggelse, så vi har derfor helt bevidst sat vores priser i laveste ende af markedet. Det betyder for jer, at i kan få tilset og plejet jeres ejendele oftere og vi får fornøjelsen af at få gladere kunder, som kommer oftere igen.

Historisk set, har vi været samarbejdspartnere til andre virksomheder i branchen og har hjulpet deres kunder med opgaver, som de ikke selv har kunne håndtere – men da vi har et holistisk syn på hvad kvalitet er og skal være, har vi valgt fremadrettet kun at arbejde på opgaver, som vi kan stå inde for. Derfor gør vi det hele selv!

Hvis du har brug for at spørge nærmere ind til hvordan vi gør, hvem vi er eller hvordan vi kan give dine kære ejendele et fornyet liv, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi finder altid tid til en informativ snak og inviterer gerne på en kop kaffe, hvor der er plads i kalenderen til det.

Bedste hilsener,
Arber Ferati
Indehaver af Friluft Service Aps

Vi tilbyder

Afhentning & Udbringning

Fælles for alle vores arbejdsopgaver, er at vi tilbyder afhentning og udbringning af jeres fortelt/kaleche. Dvs. at hvis i eksempelvis ikke har mulighed for at aflevere og afhente jeres fortelt, så sørger vi for det via et samarbejde med et landsdækkende fragtfirma. Prisen på dette er 195 kr. pr. vej.

Det eneste i skal gøre er at oplyse jeres fulde adresse og placering af fortelt / kaleche mm., og vi afhenter på en hverdag mellem kl. 08.00-16.00. Hvis ikke i har mulighed for at have nogen hjemme på adressen i dette tidsrum, så oplys derom et tørt sted, hvor vi kan afhente og aflevere.

Fortelt, bådkalecher, sejl m.m. skal indpakkes i én enhed i form af holdbart plastik eller pap.