Vask og reparation af spejdertelte og tipi telte

Et telt bliver mere beskidt, end man måske lige regner med. Udvendigt bliver der sat spor af regn, mudder, sand, græs, harpiks og insekter. Indvendigt er der også spor af insekter samt alt det andet skidt og snavs, som automatisk følger med, når man opholder sig i et rum. Og dertil kommer eventuelle plamager forårsaget af alger eller mug.

Hos Friluft Service har vi hjulpet utallige campister med at reparere og forny deres telte. Vores telt reparation inkluderer blandt andet udskiftning af lynlås, vinduer og fluenet, oversyning af tag, nedskæring af fortelt samt reparation af græskant, markiser og gulvtæpper til fortelt.

Har du ekstraordinære ønsker eller behov, så kan vi sandsynligvis også hjælpe med det. Vi varetager nemlig mange alsidige opgaver lige fra teaterkulisser til militæruniformer.

Vask af fortelt samt andre telte af betydelig størrelse er et omfattende projekt, som både kræver plads og de rette teknikker.

Hos Friluft Service har vi kapacitet til at vaske alt fra tipitelte til parasolduge og campingfortelte. Vores erfarne tekstilingeniør sørger for, at netop dit telt får den helt rette behandling, så det bliver klar til endnu en sæson.

Hvis du ikke selv har mulighed for at aflevere dit telt hos os, kan du benytte vores landsdækkende service, hvor vi tilbyder afhentning og levering for 195 kr. pr. vej. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10