Imprægnering af telt – Imprægnering af fortelt

En imprægnering af telt giver mange fordele

Imprægnering af telt med landsdækkende service

Et utæt telt er ikke meget værd, uanset om du camperer i Danmark eller udlandet.

Derfor anbefaler vi, at du med jævne mellemrum får foretaget en imprægnering af telt for at skabe en vandafvisende overflade, som kan holde til selv flere dages regnvejr.

Sådan sikrer du en hyggelig ferie til dig og dine rejsefæller uden våde overraskelser.

En anden fordel ved jævnlig imprægnering er, at du forlænger holdbarheden på dit telt. Som med mange andre produkter forbliver det pænt, når du plejer og vedligeholder det.

Er skaden sket og dit telt er utæt, så kan du formentlig rette op på det igen. I langt de fleste tilfælde bliver problemet nemlig løst med en god imprægnering.

Skånsom og effektiv imprægnering af telt

En imprægnering af fortelt giver et flot udseende

En imprægnering af fortelt er et omfattende stykke arbejde, som kræver de rette faciliteter.

Hos Friluft Service har vi kapacitet til vask og imprægnering af alt fra parasol duge til tipier og fortelte. Og vores dygtige tekstilingeniør sørger for, at dit telt får en både skånsom og effektiv imprægnering, så det bliver klar til en ny sæson.

Er der opstået en skade på dit telt, kan vi foretage en reparation af fortelt eller andre typer af reparationer på alle typer af telte.

Landsdækkende service ved imprægnering af fortelt

Har du ikke mulighed for selv at aflevere dit telt i Skovlunde på Sjælland, kan du benytte vores landsdækkende service, hvor vi tilbyder afhentning og udbringning for 165 kr. pr. vej.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10