Imprægnering af telt og fortelt

Et utæt telt er ikke meget værd, uanset om du camperer i Danmark eller udlandet. Derfor anbefaler vi, at du med jævne mellemrum imprægnerer dit fortelt for at skabe en vandafvisende overflade, som kan holde til selv flere dages regnvejr. Sådan sikrer du en hyggelig ferie til dig og dine rejsefæller uden våde overraskelser.

En anden fordel ved jævnlig imprægnering er, at du forlænger holdbarheden på dit telt. Som med mange andre produkter forbliver det pænt, når du plejer og vedligeholder det. Er skaden sket og dit telt er utæt, så kan du formentlig rette op på det igen. I langt de fleste tilfælde bliver problemet nemlig løst med en god imprægnering.

At imprægnere et fortelt er et omfattende stykke arbejde, som kræver de rette faciliteter. Hos Friluft Service har vi kapacitet til vask og imprægnering af alt fra parasolduge til tipier og fortelte. Og vores dygtige tekstilingeniør sørger for, at dit telt får en både skånsom og effektiv imprægnering, så det bliver klar til en ny sæson.

Har du ikke mulighed for selv at aflevere dit telt i Skovlunde på Sjælland, kan du benytte vores landsdækkende service, hvor vi tilbyder afhentning og udbringning for 125 kr. pr. vej.

Kontor: +45 32 20 22 20

Mobil: +45 27 57 70 10