Imprægnering af telt – Imprægnering af fortelt

En imprægnering af telt giver mange fordele

Imprægnering af telt med landsdækkende service

Et utæt telt er ikke meget værd, uanset om du camperer i Danmark eller udlandet.

Derfor anbefaler vi, at du med jævne mellemrum får foretaget en imprægnering af telt for at skabe en vandafvisende overflade, som kan holde til selv flere dages regnvejr.

Sådan sikrer du en hyggelig ferie til dig og dine rejsefæller uden våde overraskelser.

En anden fordel ved jævnlig imprægnering er, at du forlænger holdbarheden på dit telt. Som med mange andre produkter forbliver det pænt, når du plejer og vedligeholder det.

Er skaden sket og dit telt er utæt, så kan du formentlig rette op på det igen. I langt de fleste tilfælde bliver problemet nemlig løst med en god imprægnering.

Skånsom og effektiv imprægnering af telt

En imprægnering af fortelt giver et flot udseende

En imprægnering af fortelt er et omfattende stykke arbejde, som kræver de rette faciliteter.

Hos Friluft Service har vi kapacitet til vask og imprægnering af alt fra parasol duge til tipier og fortelte. Og vores dygtige tekstilingeniør sørger for, at dit telt får en både skånsom og effektiv imprægnering, så det bliver klar til en ny sæson.

Er der opstået en skade på dit telt, kan vi foretage en reparation af fortelt eller andre typer af reparationer på alle typer af telte.

Landsdækkende service ved imprægnering af fortelt

Har du ikke mulighed for selv at aflevere dit telt i Skovlunde på Sjælland, kan du benytte vores landsdækkende service, hvor vi tilbyder afhentning og udbringning for 195 kr. pr. vej.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan imprægnerer man et fortelt?
Imprægnering kan normalt foretages på den indvendige side af teltet, da stoffet på indersiden ikke indeholder så meget snavs, som imprægneringen vil have svært ved at trænge igennem.

Kan man imprægnerer et telt indefra?
Ja, det er faktisk anbefalet at imprægnere teltet indefra, da stoffet på indersiden ikke indeholder så meget snavs, som imprægneringen vil have svært ved at trænge igennem.

Hvad vasker man et fortelt i?
Det er bedst at vaske et fortelt i et mildt rengøringsmiddel, der er specielt designet til telte. Undgå at bruge hårde kemikalier, da de kan beskadige teltmaterialet.

Hvordan undgår man vand i forteltet?
For at undgå vand i forteltet, er det vigtigt at imprægnere det regelmæssigt. Dette skaber en vandtæt barriere, der forhindrer vand i at trænge ind i teltet.

Hvor ofte skal man imprægnerer telt?
Hyppigheden af imprægnering afhænger af brugen af teltet. Hvis teltet bruges ofte og udsættes for barske vejrforhold, kan det være nødvendigt at imprægnerer det oftere.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10