Vask af fortelt – Få renset forteltet

En vask af fortelt gør teltet skinnende rent

Med en vask af fortelt bliver teltet nyt at se på, og skinnende rent

Et fortelt bliver mere beskidt, end man måske lige regner med. En vask af fortelt får teltet til at skinne igen, og forbedrer levetiden.

Udvendigt bliver der sat spor af regn, mudder, sand, græs og insekter. Indvendigt er der også spor af insekter samt alt det andet skidt, snavs, og jordslået som automatisk følger med, når man opholder sig i et rum. Og dertil kommer eventuelle plamager forårsaget af alger eller mug.

Plej udstyret med en vask af fortelt

Der er mange gode grunde til at vaske dit fortelt. En indlysende grund er selvfølgelig, at det bliver rent og pænt igen, men teltrens bør også være en del af din kontinuerlige vedligeholdelse og pleje af dit udstyr, som på sigt giver tingene en længere levetid.

Levetiden kan yderligere forlænges med en imprægnering af telt samt fortelt. Denne giver teltet et super flot udseende, og afviser samtidig skidt og støv.

At vaske et telt af betydelig størrelse er et omfattende projekt, som både kræver plads og de rette teknikker.

Hos Friluft Service har vi kapacitet til at vaske alt fra tipitelte til parasolduge og campingfortelte. Vores erfarne tekstilingeniør sørger for, at netop dit telt får den helt rette behandling, så det bliver klar til endnu en sæson.

Skulle der alligevel være opstået en defekt, kan vi foretage en telt reparation. Vi håndterer alle typer af reparationer, både syninger, udskiftninger mm.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ikke selv har mulighed for at aflevere dit telt hos os, kan du benytte vores landsdækkende service, hvor vi tilbyder afhentning og levering for 165 kr. pr. vej. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10