Vask af fortelt

Et fortelt bliver mere beskidt, end man måske lige regner med. Udvendigt bliver der sat spor af regn, mudder, sand, græs, harpiks og insekter. Indvendigt er der også spor af insekter samt alt det andet skidt og snavs, som automatisk følger med, når man opholder sig i et rum. Og dertil kommer eventuelle plamager forårsaget af alger eller mug.

Der er mange gode grunde til at vaske dit fortelt. En indlysende grund er selvfølgelig, at det bliver rent og pænt igen, men teltrens bør også være en del af din kontinuerlige vedligeholdelse og pleje af dit udstyr, som på sigt giver tingene en længere levetid.

At vaske et telt af betydelig størrelse er et omfattende projekt, som både kræver plads og de rette teknikker. Hos Friluft Service har vi kapacitet til at vaske alt fra tipitelte til parasolduge og campingfortelte. Vores erfarne tekstilingeniør sørger for, at netop dit telt får den helt rette behandling, så det bliver klar til endnu en sæson.

Hvis du ikke selv har mulighed for at aflevere dit telt hos os, kan du benytte vores landsdækkende service, hvor vi tilbyder afhentning og levering for 125 kr. pr. vej. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontor: +45 32 20 22 20

Mobil: +45 27 57 70 10