Vask af fortelt – Få renset forteltet

vask af fortelt

Med en vask af fortelt bliver teltet nyt at se på, og skinnende rent

Et fortelt bliver mere beskidt, end man måske lige regner med. En vask af fortelt får teltet til at skinne igen, og forbedrer levetiden.

Udvendigt bliver der sat spor af regn, mudder, sand, græs og insekter. Indvendigt er der også spor af insekter samt alt det andet skidt, snavs, og jordslået som automatisk følger med, når man opholder sig i et rum. Og dertil kommer eventuelle plamager forårsaget af alger eller mug.

Plej udstyret med en vask af fortelt

Der er mange gode grunde til at vaske dit fortelt. En indlysende grund er selvfølgelig, at det bliver rent og pænt igen, men teltrens bør også være en del af din kontinuerlige vedligeholdelse og pleje af dit udstyr, som på sigt giver tingene en længere levetid.

Levetiden kan yderligere forlænges med en imprægnering af telt samt fortelt. Denne giver teltet et super flot udseende, og afviser samtidig skidt og støv.

At vaske et telt af betydelig størrelse er et omfattende projekt, som både kræver plads og de rette teknikker.

Hos Friluft Service har vi kapacitet til at vaske alt fra tipitelte til parasolduge og campingfortelte. Vores erfarne tekstilingeniør sørger for, at netop dit telt får den helt rette behandling, så det bliver klar til endnu en sæson.

Skulle der alligevel være opstået en defekt, kan vi foretage en telt reparation. Vi håndterer alle typer af reparationer, både syninger, udskiftninger mm.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ikke selv har mulighed for at aflevere dit telt hos os, kan du benytte vores landsdækkende service, hvor vi tilbyder afhentning og levering for 195 kr. pr. vej. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man vaske et fortelt?
Ja, man kan vaske et fortelt. Det er ofte nok at børste jord, græs og sand af med hånden eller en blød børste og sørge for, at teltet er helt tørt, når det pakkes ned. De mere genstridige pletter på teltet kan vaskes af med vand og en blød børste.

Hvad koster vask af fortelt?
Prisen for vask af fortelt kan variere afhængigt af forskellige faktorer. Det er bedst at kontakte os for at få et nøjagtigt prisoverslag.

Hvordan fjerner man alger på et fortelt?
For at fjerne alger på et fortelt, kan man bruge masser af vand og en “bilbørste”, så stoffet kan blive skyllet igennem. Det er vigtigt at være forsigtig for ikke at beskadige teltmaterialet.

Hvordan laver man gulv i fortelt?
At lave gulv i et fortelt kan variere afhængigt af telttypen og de specifikke krav. Det er bedst at følge producentens anvisninger eller søge professionel hjælp.

Hvordan rengør man et fortelt i vinterhalvåret?
I vinterhalvåret er det en god idé at holde alger og lignende nede. Det gør du ved at bruge masser af vand og en “bilbørste”, så stoffet kan blive skyllet igennem.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10