Kaleche rens forlænger kalechens levetid

En kaleche rens gør kalechen skinnende ren

En kaleche rens af al overdækning på båden

Din kaleche bliver mærket af både vind, vejr og almindeligt brug. Der kan være spor af alger, mug, skimmel, saltkrystaller, insekter samt diverse skidt og snavs, som sætter sig i stoffet.

Der er flere gode årsager til at få en omgang kaleche rens. For det første bliver den fin og ren, og mere klar i farven. Og for det andet forlænger du kalechens levetid og slipper dermed for at skulle investere i en ny.

Hos Friluft Service tilbyder vi rens og vask af alle former for kalecher, sprayhood, bompresenninger, sejl, hynder og diverse overdækning.

Vi har mange års erfaring med specialvask og vedligehold af marinetekstiler og sørger for en effektiv, men skånsom vask, der efterlader din kaleche skinnende ren uden at belaste tekstilet.

Skal kalechen eller din sprayhood stå ekstra flot, kan vi også håndtere en kaleche imprægnering. Med en imprægnering bliver kalechen mere modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Rensning af jordslået kaleche

Er dit flotte sprayhood eller kaleche gået hen og blevet jordslået efter en hård sæson, er der hjælp at hente hos os. Med en rensning af jordslået kaleche bliver kalechen klar til den næste tur på vandet.

Vi foretager en gennemgående oprensning, så fugtprocessen i stoffet stoppes, og kombinerer evt. med en imprægnering af kalechen for at stoppe gennemtrængning af vand fremover.

Din tidligere jordslåede kaleche fremstår herefter præsentabel for dig selv samt alle andre, i de havne du stævner ind i, i løbet af sæsonen.

Kaleche rens der ikke belaster budgettet

Vi har stort fokus på kvalitet, men det betyder ikke, at prisen er høj. Vi har nemlig bevidst holdt vores priser i den lave ende af skalaen lige siden vores opstart i 2010, så du med god samvittighed kan betale dig fra professionel vask og vedligehold af dit udstyr.

Bor du ikke i nærheden, eller vil du bare gerne slippe for bøvlet, kan du med fordel benytte dig af vores landsdækkende service, hvor vi henter og bringer din kaleche for kun 195 kr. pr. vej.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fjerner jeg jordslåede pletter?
Sørg for at kalechen er skyllet grundigt med rent vand, da benzalkoniumklorid ikke kan forenes med sæberester. Til fjernelse af jordslåede pletter, kan man købe et produkt der hedder ”Mod Jordslåede Pletter”. Det indeholder 1 brev kaliumpermanganat samt 1 brev natriumbisulfit.

Hvordan gør man en kaleche ren?
Den bedste måde at vaske kalechen på er med rent vand og blød børste, det er bedst at undgå brug af sæbe da dette kan skade kalechen i solskin samt skade imprægneringen. Der findes specielle sæber til vask af ruder, ellers er det bedst at vaske med rent vand og microfiber klude.

Hvordan fjerner man mug fra kaleche?
Til fjernelse af mug kan man bruge et produkt som “Mugfjerner”. Det er vigtigt at følge instruktionerne på produktet for at sikre, at det er sikkert for materialet i din kaleche.

Hvordan fjerner man alger fra en kaleche?
Alger kan fjernes ved hjælp af en blød børste og rent vand. Det kan også være nødvendigt at bruge et algefjerningsmiddel, men det er vigtigt at sikre, at det er sikkert for materialet i din kaleche.

Kan man vaske kaleche i vaskemaskiner?
Det anbefales generelt ikke at vaske en kaleche i en vaskemaskine, da det kan beskadige materialet. Det er bedst at vaske kalechen manuelt med rent vand og en blød børste.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10