Kaleche rens forlænger kalechens levetid

En kaleche rens gør kalechen skinnende ren

En kaleche rens af al overdækning på båden

Din kaleche bliver mærket af både vind, vejr og almindeligt brug. Der kan være spor af alger, mug, skimmel, saltkrystaller, insekter samt diverse skidt og snavs, som sætter sig i stoffet.

Der er flere gode årsager til at få en omgang kaleche rens. For det første bliver den fin og ren, og mere klar i farven. Og for det andet forlænger du kalechens levetid og slipper dermed for at skulle investere i en ny.

Hos Friluft Service tilbyder vi rens og vask af alle former for kalecher, sprayhood, bompresenninger, sejl, hynder og diverse overdækning.

Vi har mange års erfaring med specialvask og vedligehold af marinetekstiler og sørger for en effektiv, men skånsom vask, der efterlader din kaleche skinnende ren uden at belaste tekstilet.

Skal kalechen eller din sprayhood stå ekstra flot, kan vi også håndtere en kaleche imprægnering. Med en imprægnering bliver kalechen mere modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Rensning af jordslået kaleche

Er dit flotte sprayhood eller kaleche gået hen og blevet jordslået efter en hård sæson, er der hjælp at hente hos os. Med en rensning af jordslået kaleche bliver kalechen klar til den næste tur på vandet.

Vi foretager en gennemgående oprensning, så fugtprocessen i stoffet stoppes, og kombinerer evt. med en imprægnering af kalechen for at stoppe gennemtrængning af vand fremover.

Din tidligere jordslåede kaleche fremstår herefter præsentabel for dig selv samt alle andre, i de havne du stævner ind i, i løbet af sæsonen.

Kaleche rens der ikke belaster budgettet

Vi har stort fokus på kvalitet, men det betyder ikke, at prisen er høj. Vi har nemlig bevidst holdt vores priser i den lave ende af skalaen lige siden vores opstart i 2010, så du med god samvittighed kan betale dig fra professionel vask og vedligehold af dit udstyr.

Bor du ikke i nærheden, eller vil du bare gerne slippe for bøvlet, kan du med fordel benytte dig af vores landsdækkende service, hvor vi henter og bringer din kaleche for kun 165 kr. pr. vej.

Kontor: +45 32 20 22 20
Mobil: +45 27 57 70 10